Fotoreportages op Abdijsite Herkenrode

Abdijsite Herkenrode biedt een uniek decor voor uw communie-, lentefeest- of trouwfoto’s. De prachtige Kuiden-en Inspiratietuin met zijn fonteinen, loopbruggetjes, vijvers en romantische tuintjes of de historische gebouwen, zorgen ongetwijfeld voor een sfeervolle achtergrond op uw foto’s.

Voorwaarden

Foto’s in de historische gebouwen

In de historische gebouwen is het niet mogelijk om foto’s te trekken.

 

Foto’s op het buitendomein van Abdijsite Herkenrode

  • Op het buitendomein van Abdijsite Herkenrode mogen enkel foto’s getrokken, die niet voor commerciële doeleinden bestemd zijn.
  • Het trekken van niet commerciële foto’s op het buitendomein van Abdijsite Herkenrode is gratis en moet niet op voorhand worden aangevraagd.

Foto’s in de Kruiden- en Inspiratietuin van Abdijsite Herkenrode

Voor foto’s in de Kruiden- en Inspiratietuin van Abdijsite Herkenrode, dient het geldende toegangstarief betaald te worden. Dit is ook enkel mogelijk tijdens de openingsuren.

Commerciële fotoreportages en opnames met drone op Abdijsite Herkenrode

Voor fotoreportages met commerciële doeleinden en het maken van opnames met drone is het verplicht vooraf toestemming te vragen. Dit kan via abdijsiteherkenrode@hasselt.be.

 

Evenementen op Abdijsite Herkenrode

Tijdens evenementen kan het behoorlijk druk zijn op het domein. Mogelijks wordt er dan ook een algemeen toegangstarief gevraagd. Check daarom vooraf onze agenda om te controleren wanneer er evenementen gepland zijn.

Indien je achteraf je foto's graag ter beschikking stelt, mag je ze altijd doorsturen naar abdijsiteherkenrode@hasselt.be