BEZOEKERSONTHAAL MET SHOP

Toeristische informatie en streekproducten

OPGELET: O.W.V. DE VERSTRENGDE CORONAMAATREGELEN IS HET BEZOEKERSONTHAAL MET SHOP VANAF DONDERDAG 29/10 GESLOTEN TOT NADER BERICHT.

In het bezoekersonthaal kan je terecht voor allerlei toeristische informatie en documentatie over de Abdijsite Herkenrode. Neem er ook even de tijd en geniet binnen of op het terras van een Herkenrode abdijbier of een kop koffie. Het bezoekersonthaal is een erkend fietscafé en dus het ideale rustpunt in een fietstocht rond Hasselt.

Opgelet: wegens de corona-maatregelen is een consumptie in het bezoekersonthaal niet mogelijk. 

In de shop kan je terecht voor abdij- en streekproducten, boeken,  wandel- en fietsroutes, een uitgebreide collectie eenhoornhebbedingetjes, leuke tuin- en kruidengeschenken, enzovoort. Het is ook mogelijk om je eigen geschenkmandje samen te stellen.  Opgelet: wegens de geldende corona-maatregelen is het dragen van een neus- en mondmasker in onze shop voor iedereen ouder dan 12 jaar verplicht.

Heerlijke abdijproducten

Geen abdij zonder smakelijke abdijproducten.  Zo zijn er de Herkenrodebieren die al meermaals in de prijzen vielen. Maar er is ook biobier dat gemaakt wordt van granen die geteeld zijn op het domein en het lekkere appelsap  geperst van appels uit de hoogstamboomgaarden ontbreekt natuurlijk niet.