Paaszoektocht 'Het feestje van Polly Paashaas'

30 Maa
14 Apr

Paaszoektocht 'Het feestje van Polly Paashaas'

Datum
30/03/2024 - 14/04/2024

Polly Paashaas organiseert een heus paasfeest in de prachtige tuin van Herkenrode. Al haar vriendjes zijn uitgenodigd. Maar... haar vriendjes zijn op weg naar het feest verloren gelopen! Gaan jullie samen met Polly op zoek naar de vriendjes die naar het feestje komen? Dan kan het paasfeest zeker doorgaan en krijgen jullie als dank een verrassing! Onderweg kunnen jullie ook nog leuk paas-spelletjes te spelen.

Deze zoektocht is gericht op gezinnen met kinderen tussen 3 en 6 jaar. 

(Tip: kinderen tot 10 jaar kunnen gelijktijdig de zoektocht ‘Pientere theepotten’ doen).

Organisatie | Abdij van Herkenrode 

Waar | In de Kruiden-en Inspiratietuin

Wanneer & Uur | Tijdens de paasvakantie van zaterdag 30 maart t.e.m. zondag 14 april. Van dinsdag t.e.m. zondag telkens van 10u00 tot 17u00 (laatste toegang om 16u00).

Prijs | € 3,00 per deelnemend kind. Gratis voor (groot)ouders/ begeleiders en Herita-lidkaart. Op voorhand reserveren is niet nodig. Tickets kunnen ter plaatste aan de kassa aangekocht worden. De start van de zoektocht is via het bezoekerstonthaal. UiTPAS Hasselt is niet geldig op een tijdelijk aanbod. 

Info | Opgelet: dit een een volledige buitenactiviteit. Voorzie aangepaste kledij. Honden zijn helaas niet toegelaten in de tuin (uitgezonderd assistentiehonden).