Ontdek de ware kracht van Aromatherapie

09 Maa

Ontdek de ware kracht van Aromatherapie

Datum
09/03/2024

Duik in de wereld van wetenschappelijke aromatherapie met een 2-daagse basiscursus. Rita Van Parys, een gepassioneerde apotheker en aromatoloog, heeft een zeer uitgebreide kennis over essentiële oliën en neemt je graag stap voor stap mee doorheen de wetenschap van de essentiële oliën.  Aromatherapie is veel meer dan alleen een prettige geur; het is een bloeiende wetenschap die de kracht van de natuur optimaal benut voor onze gezondheid en welzijn.

Op twee cursusdagen leer je de basis van de aromatherapie. Rita deelt niet alleen haar uitgebreide theoretische kennis, maar laat je ook zien hoe je deze in de praktijk brengt. En het mooie is, dat deze cursus je een stevige basis geeft waarop je verder kan bouwen tijdens themadagen op een later moment.

Denk aan: essentiële oliën voor psycho-emotioneel welzijn, essentiële oliën bij infecties, gebruik van essentiële oliën bij baby’s en kinderen jonger dan 12 jaar, essentiële oliën voor het bewegingsstelsel,…

Mis deze kans niet om je passie voor natuurlijke geneeswijzen naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je in en laat je inspireren door de wonderlijke wereld van essentiële oliën!

Organisatie | Kruidenkenniscentrum Herkenrode

Waar | Abdijmolen Herkenrode, Herkenrodeabdij 4, 3511 Hasselt (Kuringen).

Opgelet: de ruimte waar de lessen doorgaan, is te bereiken via een trap. Vormt dit een hindernis voor u, geef dan even een seintje bij de inschrijving.

Wanneer & Uur | Zaterdag 9 en 23 maart, telkens van 10u00 tot 16u00

Prijs | € 100,00 p.p. 

Inschrijven | Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Dit kan via mail naar kruidenkenniscentrum@herkenrode.be met vermelding

van naam/namen van de deelnemer(s). Betalen op rekeningnummer BE82 0689 0965 0768. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief. Opgelet: niet betaald is niet ingeschreven!