Voorjaarsopening Kruiden- en Inspiratietuin Herkenrode t.e.m. 28/3

04 Maa

Voorjaarsopening Kruiden- en Inspiratietuin Herkenrode t.e.m. 28/3

Datum
04/03/2021

Ons leven mag dan al even stil staan, in de natuur gaat alles zijn gewone gangetje. En door het warme weer de voorbije periode start het nieuwe leven hier al wat vroeger dan normaal. Stilaan komt her en der fris groen tevoorschijn en madeliefjes, narcissen en krokussen tonen nu al hun kleuren. Daarom en om tegemoet te komen aan jullie vraag, openen wij dit jaar onze tuin wat vroeger dan normaal.

Vanaf dit weekend kunnen jullie terecht om de ontluikende natuur van nabij te kunnen waarnemen. Dit is ook het ideale moment om de architectuur van onze tuin duidelijk te zien, want met een heuse bloemenpracht in de zomer, gaat de aandacht vooral daar naartoe. We voorzien een ticket aan voordeeltarief (t.e.m. 28/3). Kinderen tot 12 jaar en houders van de UiTPAS Hasselt krijgen gratis toegang.

Opgelet: gezien de geldende coronamaatregelen is reserveren nodig. Dat kan via booking.abdijsiteherkenrode.be

Vanaf 1 april kunnen jullie weer elke dag, uitgezonderd maandag, in onze tuin terecht en plannen we leuke activiteiten. Zo zal er een coronaproof versie van onze gezinszoektocht ‘Pientere theepotten’ te beleven zijn en tijdens de Paasvakantie kunnen de kleinsten op zoek naar paascadeautjes. Daarover snel meer info.