Schatten van Vlieg

01 Jul
31 Jul

Schatten van Vlieg in Herkenrode - Op klankenjacht!

Bij een eeuwenoude abdij hoort… een eeuwenoude schatkist. Ben jij benieuwd wat erin zit? Ga dan samen met Vlieg op klankenjacht.

In een abdij hoor je honderden geluiden: zingende zusters, zwiepende zwaarden, klokken die luiden of misschien zelfs wel… een galopperende eenhoorn. Ontdek ze allemaal en vind de verstopplaats van de schat. Wie weet ontsluier je zo wel het geheim van de schat van Herkenrode… De zoektocht is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. 

 

Zijn je oren na de zoektocht nog niet genoeg geprikkeld? Zoek dan ook een schat in Domein Kiewit, Het Stadsmus, Modemuseum Hasselt, bibliotheek Hasselt Limburg (vestiging Dusart) en Villa Verbeelding.

Waar | Belevingscentrum 

Uur | Van 10u tot 17u

Wanneer | Elke dag in juli en augustus

Prijs |  Om ieders veiligheid te garanderen is vooraf tickets en een tijdslot reserveren is noodzakelijk (kinderen tot 12 jaar gratis)! Tickets reserveren kan hier.

Opgelet: In het Belevingscentrum is het dragen van een mondmasker voor iedereen ouder dan 12 jaar verplicht.

Voor een aantal opdrachten is een smartphone met QR-scanner nodig. Controleer thuis al even of dit in orde is.  Anders zijn er voldoende gratis apps hiervoor online te vinden.