De zoektocht naar de Magische Pompoenen

30 Okt
07 Nov

De zoektocht naar de Magische Pompoenen

Datum
30/10/2021 - 07/11/2021

Tijdens de herfstvakantie kunnen jong en oud op Abdijsite Herkenrode een leuke Halloweenzoektocht beleven, waarbij jullie mee opzoek gaan naar de magische pompoenen.

 

De vriendelijke Herkenrode-heksen willen immers graag magische pompoensoep maken, maar er gebeuren rare dingen rond de abdij! Telkens wanneer ze de magische pompoenen willen oogsten, zijn ze verdwenen! Het lijkt wel alsof het er spookt! Ga jij mee op zoek naar de verdwenen pompoenen? Een leuke en actieve zoektocht, gericht op gezinnen met kinderen tussen 2 en 10 jaar. 

Zetten jullie de magie van de wandeling graag thuis nog verder, bestel dan zeker ook het magische pompoensoeppakket! Dit pakket bevat alle ingrediënten (voor 6 personen) en het recept om samen met je kind(eren) de heerlijke pompoensoep te maken. Verder zitten er nog een paar extra ideeën in om de soep nog leuker te maken. Het pakket is ook zo voorzien dat je er een Halloweenpompoen van kan maken.

Reserveer nu jouw ticket en ga samen het avontuur aan! 

Organisatie | Een samenwerking tussen Miss Fonkel, Pom.me en Abdijsite Herkenrode.

Waar | Start van de zoektocht/ wandeling aan het Poortgebouw.

Wanneer & Uur |  Van zaterdag 30 oktober t.e.m. zondag 7 november, tussen 9u30 en 16u30.

Prijs | € 8,50 per kind. Eén ticket is voorzien voor één kind. 

Tickets | https://www.pom-me.be/wandelzoektocht

Door aankoop van een ticket ontvang je alle benodigdheden om de opdrachten uit te voeren (speurkaart, plannetje, allerlei attributen, iets lekkers) voor 1 kind.

TIP! Bestel jouw ticket vóór 18 oktober, dan krijg je het E-book 'Maak lekker feest van je herfstvakantie' (ter waarde van  €7,99) er gratis bovenop! 

Bestel het magische pompoensoeppakket voor thuis: https://www.pom-me.be/product-page/pakket-magische-pompoensoep

Alle info | https://www.pom-me.be/activiteiten

TIP 1 | Jullie kunnen niet genoeg krijgen van speuren en heksenspelletjes? Dan kan Heksje Mimi ook jullie hulp gebruiken in de tuin van Herkenrode. Klik hier voor alle info over de Heksje Mimi-zoektocht 

TIP 2 | Op 1 november gaat de magie nog een stapje verder en toveren de vriendelijke Herkenrode-heksen nog wat meer uit hun toverboek. Op 'De dag van de magische wezens' wordt de zoektocht naar de magische pompoenen nog aangevuld met gezellige workshops. Ben je benieuwd naar wat de magie jullie nog zal brengen, klik dan hier voor meer info.