Home - Organisatie - Ook u kan helpen

Ook u kan helpen

De voorbije jaren werd er hard gewerkt aan de restauratie en herbestemming van de Abdijsite Herkenrode. Onder leiding van Herita vzw en met de steun van vele partners kreeg de vervallen abdij opnieuw een toekomst. Maar de Abdijsite Herkenrode veiligstellen voor de toekomst stopt niet bij de restauratie: ook daarna moeten de gebouwen regelmatig gespecialiseerd onderhoud krijgen. Ook daarvoor is veel geld nodig.

Onze bekommernis om de Abdijsite Herkenrode gaat echter om veel meer dan om de stenen alleen. Herita bekommert zich via het beheer van haar monumenten ook om de mensen. Om een gezonde, warme en leefbare samenleving. Door met veel passie en liefde ervoor te zorgen dat je ook later met je kinderen en kleinkinderen de Abdijsite Herkenrode nog kan beleven. Dat het een aangename en rustgevende plaats blijft, waar je volop van kan blijven genieten.

Dat kunnen we enkel met jouw steun! Een gift aan Herita zorgt er mee voor dat de Abdijsite Herkenrode blijvend onderhouden en veiliggesteld wordt. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Doe jouw gift aan Herita op rekeningnummer BE94 4263 1743 6114  met de vermelding ‘gift Herkenrode’. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar; je krijgt hiervoor een fiscaal attest.

Meer informatie over hoe Herita jouw steun gebruikt om ons erfgoed een nieuwe toekomst te geven vind je op www.herita.be/steun-ons/giften.

 

Herkenrode EXTRA MUROS

Proef van de abdijproducten

Congres- & feestfaciliteiten

Bronnenwijzer

Nieuwsbrief

logofarm