Abdijsite Herkenrode in Hasselt, dat is een boeiend verleden in een prachtige omgeving. De oude hoevegebouwen van de abdij Herkenrode en de omliggende 100 hectare natuurgebied werden ontwikkeld tot een domein waar heel wat te beleven valt. Symbool voor Herkenrode is de eenhoorn.
Wil je weten waarom? Lees meer...

Home - Agenda

EXPO "Burnt but not broken"

Datum 12/02/2019 14:00 tot 18:00
Plaats Poortgebouw Abdijsite Herkenrode
Info Van 2 tot en met 17 februari van 14:00 - 18:00, behalve op maandag
Toegang is gratis
Organisatie: Perspectief vzw

Bijna 100 kunstenaars tonen elke twee werken: schilderijen, keramiek, fotografie, hout, textiel en metaal. Ze komen uit verschillende landen. Ze hebben hier altijd gewoond, zijn al lang hier of nog maar net gearriveerd. Ze hebben veel ervaring met kunst of zijn nog maar net begonnen. Ze hebben een opleiding genoten of helemaal niet. Ze hebben geworsteld en worstelen nog steeds met het gegeven van het leven zoals het zich voor elk van ons persoonlijk aandient. Ze vinden in kunst een troost- en rustgevend antwoord op hun zoeken en vragen.

 

Perspectief vzw is een multiculturele organisatie in Hasselt, die ijvert voor een vlotte integratie van mensen in deze maatschappij onder het motto 'Mensen voelen zich thuis bij mensen'.

Herkenrode EXTRA MUROS

Proef van de abdijproducten

Congres- & feestfaciliteiten

Bronnenwijzer

Nieuwsbrief

logofarm